Matracok
VákuummatracokA VÁKUUMMATRACOK a gyártási folyamat legutolsó mozzanatáról kapták a nevüket, csomagoláskor ugyanis a matracban lévő levegőt vákuum segítségével eltávolítjuk. E praktikus csomagolási módnak köszönhetően az alváskomfort, az alvásklíma , és a gerincvédelem szempontjainak mindenben megfelelő vákuumatracot könnyebben tudja hazavinni.


Hideghab matracokA HIDEGHAB MATRACOK a folyamatos fejlesztésnek köszönhetően egy sor csúcstechnológiás alapanyagot vonultatnak fel. Népszerűségük töretlen, hiszen amellett, hogy megfelelnek az alvásklíma , az alváskomfort és a gerincvédelem hármas szempontrendszerének, rendkívül tartósak. a hideghab matracokhoz opcionálisan választható speciális matrachuzatok pedig semmihez sem fogható alváskomfortot biztosítanak.


Memory matracokMEMORY MATRACAINK a tökéletes alvásklíma és gerincvédelem mellett kimagasló komfortélményt nyújtanak. Mindezt a felhasznált - testhőre reagáló - memory foamnak köszönhetik, amely követi a test vonalát, csökkenti a nyomáspontok számát és az éjszakai forgolódást, illetve javítja a vérkeringést és az alvás minőségét.


Latex fekvőfelületű matracokLATEX FEKVŐFELÜLETŰ MATRACAINK a bioharmonikus alváskultúrát hirdetve, a kaucsukfa lecsapolt téjenek felhasználásával készített gumilatex felső réteggel készülnek.Természetességük mellett számos előnyt kínálnak, alkalmazásukkal pontrugalmas, testhez idomuló fekvőfelületek, illetve magas minőségű ortopédikus hab és kókuszrost lapokkal összeépítve megfelelően stabil, mégis rugalmas és nem utolsósorban jól átszellőző matracmagok készíthetőek.


Bonellrugós matracokAz alváskomfort, az alvásklíma és a gerincvédelem szempontjai szerint fejlesztett BONELLRUGÓS MATRACAINK mindegyike 11 cm magas, edzett acélrugós vázzal készül, ezáltal nem csak kényelmes és egészséges fekhelyet, hanem hosszú élettartamot, tartósságot garantál.


Táskarugós matracokA rugós matracok családjában a TÁSKARUGÓS MATRACOKAT előkelő helyen tartjuk számon: a matractestben található rugók egy-egy kis zsákba varrva önálló mozgásra is képesek, ezért bonellrugós társaikhoz képest pontosabb testkövetést, így magasabb alváskomfortot garantálnak.