Alapanyagok
Matrac Alapanyagok • Gyapjú


  Matrac Alapanyagok - Gyapjú

  A tiszta élő gyapjú felhasználásával készült fekvőfelület a gyapjú természettől örökölt nedvesség- és hőszabályozó képességén keresztül biztosítja az évszaknak megfelelő alvásklímát.


 • HR nagyrugalmas ortopedikus hab


  Matrac Alapanyagok - HR nagyrugalmas ortopedikus hab

  Nyitott cellaszerkezetű, speciális hideghab, amely tömegében nagyobb rugalmasságot, felületén pontrugalmasságot, kiváló átszellőzést és tartósságot szavatol.


 • Kókusz


  Matrac Alapanyagok - Kókusz

  A kókuszdió és a kókuszpálma háncsából készített kókuszrost lapok rugalmasak, ugyanakkor megfelelően kemények is ahhoz, hogy alátámasszák a fekvő emberi testet. Sima és hullámos formában, illetve eltérő vastagságban alkalmazva befolyásolja a matracok gerincalátámasztási képességeit.


 • Latex


  Matrac Alapanyagok - Latex

  A kaucsukfa tejének felhasználásával készített alapanyag évtizedek óta jelen van a hálószobákban. A matracok fekvőfelületeként alkalmazva a puha és lágy testbefogadás mellett a természetesebb alváskörnyezet kialakításáért felel.


 • Memory foam


  Matrac Alapanyagok - Memory foam

  Thermoaktív, az emberi test hőjére reagáló kíváló matrac-alapanyag, amely a komfortérzetért és a testvonal még pontosabb követéséért felel a matracban.


 • Heterogén memory foam


  Matrac Alapanyagok - Heterogén memory foam

  A memory foam egy speciális tömörített változata, amely szintén thermoaktív és a testvonal még pontosabb követése a feladata, de kevésbé süppedős, ezáltal picivel határozottabb érzetet nyújt.


 • OC ortopedikus hab


  Matrac Alapanyagok - OC ortopedikus hab

  Modern sejtszerkezetű, tartós, pontrugalmas és jól szellőző matracalapanyag. Különféle keménységben alkalmazva alapvetően befolyásolja a matrac rugalmasságát és keménységét.


 • Pamut


  Matrac Alapanyagok - Pamut

  A pamut a gyapotnövény magházát burkoló finom szőrzet szála. Rendkívül jó tulajdonságai miatt az egyik legfontosabb textilipari alapanyag. Minthogy a pamut 96%-a cellulózból áll, rendkívül jó nedvességelvezető és nedvességmegkötő tulajdonságokkal bír, ezért a megfelelő alvásklíma kialakításában fontos szereppel bír.


 • PU heterogén komforthab


  Matrac Alapanyagok - PU heterogén komforthab

  A komforthabok egy speciális, tömörített változata, amely a matractest keménységét hivatott növelni. Kevésbé pontrugalmas, így jó tartást ad a matracnak, keményíti a fekvőérzetet.Huzat Alapanyagok • Evo


  Huzat Alapanyagok - Evo

  Nagyon jó tulajdonságokkal rendelkező, kedvelt alapáras matrachuzat. A szövetet antiallergén klímaszállal steppeljük, így ennek köszönhetően antiallergén alvásközeget, jó nedvesség- és hőszabályozó képességén keresztül pedig alvásklímát biztosít.


 • Aloe Vera


  Huzat Alapanyagok - Aloe Vera

  Kiváló minőségű, mikrokapszulás matrachuzat. A számtalan vitamint, antioxidánst és további értékes anyagokat tartalmazó, frissítő hatású Aloe vera-kivonat védelmet nyújt a matractesten megtelepedő atkák, gombák és mikroorganizmusok ellen.


 • Bayscent


  Huzat Alapanyagok - Bayscent

  A BAYSCENT aromakapszulás matracszövet mikrokapszulái megfelelő alvásklímát biztosítanak: a rózsa-, jázmin- és friss virágesszenciákat tartalmazó mikrokapszulák száműzik a kellemetlen szagokat, így a matrac mindig friss és üde marad.


 • Silver


  Huzat Alapanyagok - Silver

  A csúcskategóriás SILVER matrachuzatunk Argentum+ R nanotechnológiás matracszövet és bevonat ötvözi a legmodernebb nedvességszabályozást az antibakteriális ezüstionos felületkezeléssel.


 • Bayscent memory


  Huzat Alapanyagok - Bayscent memory
 • Bonellrugós FIX


  Huzat Alapanyagok - Bonellrugós FIX

  A bonellrugós matracok modern, háromrétegű, steppelt matracszövettel vannak bevonva. A matrac oldalába épített szellőző a megfelelő légcserét, a forgatófülek pedig a könnyű mozgathatóságot segítik elő.


 • Táskarugós STANDARD


  Huzat Alapanyagok - Táskarugós STANDARD

  Aloe Vera mikorkapszulás matracszövet a fekvőfelületen, megnövelt számú szellőző a jobb légcsere érdekében, megerősített forgatófülek, fix, nem levehető huzat.


 • Táskarugós PILLOWTOP


  Huzat Alapanyagok - Táskarugós PILLOWTOP

  Aloe Vera mikrokapszulás matracszövet, a felső élben futó cipzár révén a fekvőfelület levehető, mosható, a matrac oldalába épített 3D textília bitzosítja a jó átszellőzést, légcserét. Forgatófülek a könnyű mozgathatóságért.