Ágyak
VARIOSTYLE BOXSPRING ÁGYAK

Ami kényelmes, legyen stílusos is!Vario Style

Tucatnyi trendi ággyal találkozhatott már, melyek szépek, de nem kényelmesek. És biztosan találkozott már ággyal, amely komfortos ugyan, de már idejétmúlt. Most megmutatjuk, hogy létezik egyszerre kényelmes és stílusos ágy!


A VARIOstyle boxspring ágyak nem szólnak másról, mint arról, hogyan lehet az anatómiai kényelmet stílusos formába önteni. Egy olyan ágyrendszert kínálunk, amely teste minden porcikája mellett szemét is kényezteti. Mert azt valljuk: ami kényelmes, az lehet stílusos is!


Vario Style Boxspring
Vario Style Boxspring
Vario Style Boxspring

Mi az a boxspring ágy? »VARIOstyle

- az ágy, ahogy megálmodta


Tudjuk jól, hogy testének mire van szüksége! Csak akkor pihen igazán, ha semmire sincs gondja. Talán nem is gondolná, de gerince, izmai és izületei éjszakánként különös gondoskodást igényelnek. A VARIOstyle ágyakat ennek szellemében alkottuk meg!


A VARIOstyle ágytestek, matracok és topperek anatómiai szükségleteire épülnek. Hiszen álma csak akkor lehet igazán szabad, ha tökéletes ágyban alszik!


A valóban pihentető alvás élményén túl azonban mást is kínálunk: ágyát összeállíthatja stílusa, ízlése szerint! A VARIOstyle ágytestek, matracok és a rájuk kerülő topper mellé saját ízlése, hálószobájának stílusa szerint választhat fejvéget, borítószövetet és lábakat. Hogy végül kényelem és küllem egy tökéletes ágyban öltsön formát.


Első lépés: VÁLASSZON ÁGYTESTET!


Első lépésként azt kell kitalálnia, hogy milyen bázisra épüljön fekhelye, azaz milyen ágytestre kerüljön matraca. Ez az elem sokkal többet jelent, mint egy sima alátét, hiszen már az ágytest is fontos szerepet játszik a fekvéskomfort kialakításában. Emellett természetesen meghatározza ágya formáját, magasságát és az ágyneműtárolás lehetőségét is.


A VARIOstyle ERGO ágytestben egy bonellrugós ágybázist talál. Ez a bázis matraca mellett testének és gerincének rugalmas alátámasztását is biztosítja. Masszív kivitele, a választható szövetek és a varrás erőssége pedig arról gondoskodik, hogy ez hosszú távon is így maradjon.


ERGO Aberdeen, szimpla ERGO Aberdeen, szimpla
ERGO sötét len, szimpla ERGO sötét len, szimpla

Hosszúsági méretek: 190, 200 vagy 210 cm
Szélességi méretek: 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180 vagy 200 cm
Magassága lábak nélkül: 20 cm


Fokozva a kényelmet, a VARIOstyle MAX ágytestbe nagyobb rugalmasságú bonellrugózatot, illetve egy felső, 4 cm vastag hab borítást helyeztünk. A nagyobb rugalmasság mellett az ágytest szerkezete alul tágas ágyneműtartót rejt. A rugós bázis és az alsó tároló rész együttesen magasabb ágytestet eredményez, ami a kontinentális ágyak kényelmével ajándékozza meg.


MAX Aberdeen, szimpla MAX Aberdeen, szimpla
MAX Aberdeen, szimpla, ágyneműtartós MAX Aberdeen, szimpla, ágyneműtartós

Hosszúsági méretek: 190, 200 vagy 210 cm
Szélességi méretek: 80, 90, 140, 160 vagy 180 cm
Magassága lábak nélkül: 48 cm


Második lépés: MILYEN LEGYEN A FEJVÉG?


Második lépésként válasszon egyet fejvégeink közül! Az ágytesttel egybeépített, masszív favázra épülő fejvég amellett, hogy összefogja, stabilizálja az ágyat, egyedi és hangsúlyos külsőt kölcsönöz fekhelyének. Aszerint, hogy milyen magas és milyen felületkialakítású fejvégre vágyik, többféle típusból választhat.


A VARIOstyle SIMPLY fejvég felül íves, elöl teljesen sima felületű. Nem hivalkodik túlságosan, egyszerűségével és minőségi kialakításával mégis határozott megjelenést biztosít ágyának.


Simply sötét len Simply sötét len
Simply Aberdeen Simply Aberdeen

Méretvariációk: 140x115x10 cm, 160x115x10 cm, 180x115x10 cm vagy 200x115x10 cm


A VARIOstyle FASHION egy íves szélű, fekvő téglalapokból álló, rusztikus fejvég. Extra párnázottságának köszönhetően kényelmes külsőt, anyaggazdagságának köszönhetően pedig határozott megjelenést kölcsönöz ágyának.


Fashion Aberdeen Fashion Aberdeen
Fashion Nature Fashion Nature

Méretvariációk: 140x120x10 cm, 160x120x10 cm, 180x120x10 cm vagy 200x120x10 cm


A VARIOstyle CUBE fejvég hatalmas méretével és négyzetmintás felületével hálószobád díszévé varázsolja fekhelyét. Markáns megjelenése a minőségi alapanyagokkal és a gondos munkavégzéssel egyként a páratlan luxust hirdetik.


Cube Aberdeen Cube Aberdeen

Méretvariációk: 140x140x10 cm, 160x140x10 cm, 180x140x10 cm vagy 200x140x10 cm


Harmadik lépés: A SZÖVET VAGY A BŐR TETSZIK JOBBAN?


Az ágytest és a fejvég kiválasztása után azt kell eldöntenie, hogy milyen szövettel vagy milyen bőrrel legyenek bevonva az elemek. Széles választékot kínálunk, így biztosan megtalálja azt az anyagot, amely harmonizál elképzeléseivel és hálószobájának stílusával. Emellett abban is biztos lehet, hogy a stílus és a kellemes tapintás megfelelő tartóssággal párosul, hiszen kárpitosmestereink gondos odafigyeléssel végzik munkájukat.Negyedik lépés: KELL MÉG NÉGY LÁB!


Az alapok meghatározásának utolsó lépéseként tekintse át ágyláb-választékunkat! Különböző anyagokat és különböző formákat kínálunk. Miért fontos ez? Mert egy egyszerű láb is nagyon sokat tud változtatni ágya megjelenésén!


L-alakú láb

Mérete: 20x20x8 cm
Anyaga: bükk
Rendelhető színek: wenge , dió, cseresznye, ezüst


Wenge Wenge
Dió Dió

Hasáb láb

Rendelhető magasságok: 10 cm, 15 cm vagy 20 cm
Anyaga: bükk
Rendelhető színek: natúr bükk, wenge, dió, cseresznye, ezüst


Wenge Wenge
Natúr Natúr

Ötödik lépés: MATRACVÁLASZTÁS


Hamarosan összeáll ágya, de egy fontos lépés még hátra van: válassza ki, hogy milyen matrac kerüljön az ágyra! Ez nem egy esztétikai kérdés, sokkal inkább az ergonómiáról és teste anatómiai szükségleteiről szól.


Az alváskomfort, az alvásklíma és a gerincvédelem szempontjai szerint fejlesztett VARIOstyle WELLNESS bonellrugós matracunk egy 11 cm magas, edzett acélrugós vázzal készül, ezáltal nem csak kényelmes és egészséges fekhelyet, hanem hosszú élettartamot garantál. A fekvéskomfortot növelve a rugós matracmag derékzónáját kókuszréteggel erősítettük meg, a matrac fekvőfelületét pedig ortopedikus habból alakítottuk ki, amely kellemesebb testbefogadást biztosít.


WELLNESS Aberdeen WELLNESS Aberdeen
WELLNESS Aberdeen - metszet WELLNESS Aberdeen - metszet

Hosszúsági méretek: 190, 200 vagy 210 cm
Szélességi méretek: 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180 vagy 200 cm


A rugós matracok családjában a VARIOstyle SPA táskarugós matracot igazán előkelő helyen tartjuk számon: a matractestben található, 12 cm magas magban a rugók egy-egy kis zsákba varrva önálló mozgásra is képesek, így ez a matrac a bonellrugós társaihoz képest pontosabb testkövetést garantál. A magasabb alváskomfort érdekében a rugós matracmagot 7 ergonómiai zónára osztottuk, a matrac fekvőfelületét pedig ortopedikus habból alakítottuk ki.


SPA Aberdeen SPA Aberdeen
SPA Aberdeen - metszet SPA Aberdeen - metszet

Hosszúsági méretek: 190, 200 vagy 210 cm
Szélességi méretek: 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180 vagy 200 cm


Utolsó lépés: TETÉZZE A KÉNYELMET EGY TOPPERREL!


Ágya elkészült, hiszen minden egyes elemét kiválasztotta. Ha azonban igazi kényeztetésre vágyik, tetézze a kényelmet egy fedőmatraccal! Ez a vékony, pár centi magas topper a fekvőfelületet extra puhasággal, antibakteriális védelemmel és megfelelő alvásklímával látja el. Használatával királyi kényelemben pihenhet, azzal a jóleső tudattal, hogy testének-lelkének mindent megadott!


VARIOstyle HIDEGHAB topperünk 5 ergonómiai zónára osztott, 4 cm vastag hideghabból készül. Steppelt szövete cipzáras, így könnyedén levehető és mosógépben is mosható.


HIDEGHAB topper HIDEGHAB topper
HIDEGHAB topper - metszet HIDEGHAB topper - metszet

Hosszúsági méretek: 190, 200 vagy 210 cm
Szélességi méretek:, 140, 160, 180 vagy 200 cm
Huzatválaszték: SOFT&FRESH szövet, SILVER nanotechnológiás szövet


VARIOstyle LATEX topperünk 5 ergonómiai zónára osztott, 4 cm vastag, pontrugalmas latexből készül. Steppelt szövete cipzáras, így könnyedén levehető és mosógépben is mosható.


LATEX topper LATEX topper
LATEX topper - metszet LATEX topper - metszet

Hosszúsági méretek: 190, 200 vagy 210 cm
Szélességi méretek:, 140, 160, 180 vagy 200 cm
Huzatválaszték: SOFT&FRESH szövet, SILVER nanotechnológiás szövet


VARIOstyle MEMORY topperünk 4 cm vastag, magas minőségű, testhőre lágyuló, alakkövető, pontrugalmas memoryfoamból készül. Steppelt szövete zipzáras, így könnyedén levehető és mosógépben is mosható.


MEMORY topper MEMORY topper
MEMORY topper - metszet MEMORY topper - metszet

Hosszúsági méretek: 190, 200 vagy 210 cm
Szélességi méretek:, 140, 160, 180 vagy 200 cm
Huzatválaszték: SOFT&FRESH szövet, SILVER nanotechnológiás szövet